Fotoutstilling / Ukjent landskap

Runtime
1 h 0 min

Synopsis

Filmen «Ukjent Landskap» handler om fotograf Maria Gros Vatnes og familien hennes. Se bildene hun etterlot seg fra livet i naturen.

Screenings

09:00
Cinematekets Foajé
mandag 4.3.
09:00
Cinematekets Foajé
tirsdag 5.3.
09:00
Cinematekets Foajé
onsdag 6.3.
09:00
Cinematekets Foajé
torsdag 7.3.
09:00
Cinematekets Foajé
fredag 8.3.
10:00
Cinematekets Foajé
lørdag 9.3.
13:00
Cinematekets Foajé
søndag 10.3.

Utstillingen «Ukjent landskap» tar deg med inn i en naturnær og ekte verden gjennom fotograf Maria Gros Vatnes fengslende fotografier av hennes familie i det som var hennes store livsprosjekt: å leve et fritt og uavhengig familieliv i pakt med naturen.

Maria gikk dessverre bort etter kort tids sykdom og etterlot seg et stort tomrom. Heldigvis etterlot hun seg også denne fantastiske fotografiske fortellingen om det vakre i det nære og enkle som kan fortsette å inspirere oss.
 
Maria ønsket å lage en utstilling før hun gikk bort og det er med stor glede og ydmykhet vi har satt sammen denne utstillingen i forbindelse med dokumentarfilmen «Ukjent landskap», som handler om familien hennes etter hennes bortgang. Filmen vant storjuryens pris under Sundance filmfestival i år. 

Utstillingen og filmen med samme navn har åpning og premiere under filmfestivalen HUMAN i Oslo 10. mars og vil henge i Cinematekets lokaler en måned etter dette.
 
Utstillingen er en produksjon av A5 FILM, støttet av Fritt Ord.Gallery